זו הסיבה שבא לכם פסטה היום (והדרך לעשות אותה בריאה יותר)
פסטה היא אחד המאכלים שהכי כיף לאכול כשהחורף מגיע - היא חמה, מזינה ומנחמת, וכן, היא כוללת גם לא מעט קלוריות. אבל מי אם לא אנחנו נמצא עבורכם את הדרך הכי בריאה לאכול אותה. כי רגשות אשם זה לחלשים
פסטה היא אחד המאכלים שהכי כיף לאכול כשהחורף מגיע - היא חמה, מזינה ומנחמת, וכן, היא כוללת גם לא מעט קלוריות. אבל מי אם לא אנחנו נמצא עבורכם את הדרך הכי בריאה לאכול אותה. כי רגשות אשם זה לחלשים
רובנו תקועים בבידוד, אבל הקור חודר העצמות נכנס אלינו גם לתוך הבתים. הפתרון הקל והבריא לכך הוא מרק, אבל רבים נמנעים ממנו כי הוא פשוט לא משביע אותם. ובכן, מצאנו פתרון
מדענים מסין יצאו מהשוק הישר אל המעבדה כדי לבדוק איזו דרך בישול תגרום לברוקולי בצלחת שלכם לתת לכם את הכי הרבה יתרונות בריאותיים שאפשר. יש להם תשובה, אבל לא בטוח שיש לכם כוח לזה
כל שנה במהלך החג מתקיים הדיון האם פירות יבשים בריאים או לא? אז התשובה לכך היא מורכבת כמובן, אבל יש פרי אחד שבאמת מנצח את כולם - התמר
פופקורן הוא נשנוש יחסית מושמץ מכיוון שרבים אוכלים את הגרסה הלא בריאה שלו שעמוסה בחמאה ומלח. ובכל זאת, אם תכינו אותו בשיטה הביתית מדובר על נשנוש מושלם שיכול להחליף גם ארוחת ערב
החורף הנוכחי לא עושה לנו חיים קלים, והשנה לצד הקורונה קיבלנו גם גל מכוער של שפעת. לצד המסיכות והחיסונים, ברור לכולם שאי אפשר למנוע לגמרי הדבקה בשפעת או קורונה, אבל יש דרך אחת פשוטה לצמצם את הסיכון - והיא עוברת בצלחת ובכוס השתיה שלכם