למה אתם חייבים לשים לב כשאתם קונים חמאת בוטנים?
היא הגיעה בשלב זה או אחר לסנדוויץ' של כולנו והיא מהווה את המרכיב העיקרי בחטיף הכי ישראלי שיש. התזונאי יניב עובדיה עם כל היתרונות והחסרונות של חמאת הבוטנים ולמה מאוד חשוב שתקראו מה כתוב על התווית
היא הגיעה בשלב זה או אחר לסנדוויץ' של כולנו והיא מהווה את המרכיב העיקרי בחטיף הכי ישראלי שיש. התזונאי יניב עובדיה עם כל היתרונות והחסרונות של חמאת הבוטנים ולמה מאוד חשוב שתקראו מה כתוב על התווית
מסתבר שלא צריך לאכול כמויות עצומות של גזר במשך שבועות - גם צריכה סבירה של ירקות יכולה לגרום לשינוי בגוון העור שלכם, וזה מספיק בשביל שרופא ידע האם אתם אוכלים בריא
אין לו "לובי" חזק בתעשייה והוא כנראה פחות פופולרי מיתר הוויטמינים והמינרלים ששמעתם עליהם, אבל הוא חיוני ביותר לתפקוד בלוטת התריס ואפילו יכול להגן מפני מחלות. הנה כל מה שצריך לדעת על סלניום
נדמה שבזמן האחרון מלא אנשים חזרו להכין פופקורן בסיר ונטשו את השקיות להכנה מהירה במיקרוגל - האם זה יותר בריא? וכמה קלוריות יש בכוס פופקורן שמכינים בבית לעומת מנת פופקורן בקולנוע?
אין כמעט מי שיכול להתנגד לארטיק שמנת או שלגון קרח כשחם בחוץ. הבעיה - הם טומנים בחובם לא מעט קלוריות וסוכר. על מה כדאי להסתכל יותר - קלוריות או ערכים תזונתיים? ולמה לא כל מוצרי ה"לייט" למיניהם הם בהכרח יותר טובים לדיאטה?
חוקרים מאוניברסיטת ייל גילו ששילוב של פחמימות ושומנים הוא לא רק הדבר הטעים ביותר ביקום , אלא הוא מפעיל חלקים במוח שגורמים לסיפוק מיידי. האם יש דרך לברוח מזה?
כמעט כל מי שרוצה לרדת במשקל מתחיל לחשב קלוריות, אבל זו טעות. לא כל הקלוריות שוות - ואלו שאתם צורכים מסוכר (ואתם צורכים הרבה יותר מדי כאלה) הורסות לכם את הדיאטה. הנה כל הסיבות להתעלם מהקלוריות ולהתחיל לספור סוכר