7 מאכלים שעושים אתכם רעבים
אתם אולי לא מודעים לזה, אבל היוגורט או חטיף הגרנולה שאתם מנשנשים בין הארוחות כדי להפיג את הרעב, למעשה רק גורמים לכם להיות יותר רעבים. רשימת המאכלים שמתעתעים בכם וגורמים לכם לאכול יותר
אתם אולי לא מודעים לזה, אבל היוגורט או חטיף הגרנולה שאתם מנשנשים בין הארוחות כדי להפיג את הרעב, למעשה רק גורמים לכם להיות יותר רעבים. רשימת המאכלים שמתעתעים בכם וגורמים לכם לאכול יותר
חוקרים גילו שאכילה של פירות וירקות בצבע אדום עז, שעשירים בתרכובות טבעיות המכונות פלבנואידים, קשורות קשר הדוק בעלייה פחותה במשקל לאורך שנים. "מדובר על שינויים מזעריים לכאורה, אך ההשפעה על בריאות הציבור משמעותית"
בשר אדום מסוכן? שומן באמת לא בריא? למה צריך להפחית צריכת מלח? ומה בעצם הבעיה עם גלוטן? טל ניר אוחיון, הדיאטנית שלנו, מפרידה בין עובדות מדעיות לטענות שאינן מבוססות
זוזו הצדה, ירקות מאודים. את המחקר הזה אנחנו הולכים לתלות על המקרר: חוקרים בספרד הגיעו למסקנה שטיגון ירקות בשמן מגדיל את תכולת נוגדי החמצון שלהם, יותר מכל שיטת בישול אחרת
אנחנו כבר מזמן לא מסתפקים במשמשים וצימוקים. ט"ו בשבט הגיע, ומגוון הפירות היבשים על המדפים מסחרר בצבעוניותו. ריכזנו עבורכם את הפירות היבשים הכי מזינים ובריאים שכדאי לכם לנשנש בחג הזה. צפו
בניסוי שנערך בביה"ס לרפואת שיניים באוניברסיטת מישיגן, גילו החוקרים כמעט במקרה כי חומר משמר טבעי שנוצר בגבינות מסויימות הצליח להרוג כ-80% מתאי הסרטן בעכברי ניסוי. החומר הקרוי ניסין יעיל גם נגד חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה
עזבו אתכם ממסיכות והחלקות, למה להתאמץ כשאפשר פשוט לנשנש את דרככם לשיער מבריק ושופע? מצעד המאכלים הכי טובים ומזינים לשיער
כך טוען מחקר חדש. החוקרים גילו שהסיבה לכך נעוצה בעובדה שאנשים נוטים לתפוס אוכל המתוייג כ'בריא' כפחות משביע מאוכל שאינו בריא, ולכן נוטים לאכול ממנו הרבה יותר
זו העונה של הירק האהוב, ומלבד טעם לאוכל שלכם, הוא מכיל ויטמינים ומינרלים רבים, מסייע בחיזוק המערכת החיסונית ועוזר בתהליכים של ירידה במשקל ואיזון רמות הסוכר בדם
רוצים לסלק את משקעי הג'אנק פוד וחטאי התזונה של 2015, ולהתחיל את השנה החדשה על דף נקי? אספנו עבורכם 9 מאכלים שיעזרו לכם לעשות ניקוי יסודי, אבל מבפנים