וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בסטרס? הושק 'רגיעון' חדש על בסיס צמחים בתוספת אשווגנדה

עודכן לאחרונה: 3.11.2025 / 10:19

רבים מאיתנו נמצאים בלחץ וסטרס בשנתיים האחרונות. לנוסחה הצמחית והטבעית של המוצר 'רגיעון של הדס' הוסיפו אשווגנדה - צמח אדפטוגני מוכר שתורם להרגעה טבעית

רגיעון ואשווגנדה של כצט. יחצ כצט,
רגיעון ואשווגנדה של כצט/יחצ כצט

חברת כצט, מהוותיקות והמובילות בשוק הפארמה בישראל, משיקה מוצר חדש בסדרת רגיעון המבוססת על צמחים כמו פסיפלורה ומליסה, הפעם עם תוספת של אשווגנדה, צמח אדפטוגני מוכר שתורם להרגעה טבעית והתמודדות עם סטרס יומיומי. המוצר החדש מגיע בעיצוב חדש כחלק ממיתוג חדש.

מהלך ההתרחבות של כצט בתחום תוספי התזונה החל עם רכישת חברת פלוריש ומפעל הייצור שלה בצפון הארץ בתחילת 2023, וצובר תאוצה עם הרחבת פורטפוליו המוצרים, פיתוח סדרות חדשות והעמקת הפעילות בתחום תוספי התזונה. כל מוצרי פלוריש אוחדו תחת המותג "הדס", עם חידוד הזהות המותגית וחיבור ברור לערכי איכות, מדע ואמינות רפואית - כחלק מה-DNA של כצט מאז 1921.

"רגיעון + אשווגנדה" הוא הסנונית הראשונה בגל השקות חדש שצפוי בבהמשך.

מחיר מומלץ לצרכן 69.90 ש"ח.

  • עוד באותו נושא:
  • סטרס

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully