שִׂים לֵב: בְּאֲתָר זֶה מֻפְעֶלֶת מַעֲרֶכֶת נָגִישׁ בִּקְלִיק הַמְּסַיַּעַת לִנְגִישׁוּת הָאֲתָר. לְחַץ Control-F11 לְהַתְאָמַת הָאֲתָר לְעִוְורִים הַמִּשְׁתַּמְּשִׁים בְּתוֹכְנַת קוֹרֵא־מָסָךְ; לְחַץ Control-F10 לִפְתִיחַת תַּפְרִיט נְגִישׁוּת.
וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

סיפור בדקה: שק שינה מיוחד מציל פגים במדינות מתפתחות

מיכל רשף, אפריל 2013. בן קלמר

12.7.2015 / 14:05

בעוד שלפגים במערב יש אינקובטורים שעוזרים להם לשרוד את ההתחלה הקשה, במדינות עולם שלישי הורים נאלצים להסתפק בשמיכות ובקבוקי מים חמים. יוזמה חדשה מבקשת להעניק לתינוקות הקטנים האלה עזרה אמיתית

מערכת וואלה

הרגע הכי מסוכן בחייו של כל תינוק הוא רגע הלידה, והוא מסוכן הרבה יותר עבור תינוקות שנולדים לפני הזמן, בעיקר אם זה קורה במדינות מתפתחות. לתינוקות שנולדים כאן יש אינקובטורים שעוזרים להם לשרוד את ההתחלה הקשה, אבל במדינות עולם שלישי ההורים נאלצים להסתפק בשמיכות ובקבוקי מים חמים כדי לחמם את גופם של התינוקות. אבל זה פשוט לא מספיק.

המצאה פשוטה וחכמה אמורה לסייע למאות אלפי תינוקות כאלה. אימברייס - עמותה ללא מטרת רווח – פיתחה שק שינה קטן ולא יקר שמסייע לשמור על חום הגוף של תינוקות במשך 6 שעות לפחות. החברה פתחה בקמפיין למימון המונים, במטרה לגייס את טוב לבם של הגולשים למטרה טובה. שק השינה הקטן הציל בינתיים 150 אלף תינוקות, וכולנו תקווה שהוא יצליח להציל הרבה יותר.

מה זה סיפור בדקה?

יש הרבה דרכים לספר סיפור, אבל סיפור טוב באמת אפשר, אפילו רצוי, לספר בכמה שפחות מילים. אנחנו בוואלה!NEWS מביאים לכם את הסיפורים הכי מעניינים של היום, עם חומרי הווידאו המעניינים והמסעירים ביותר, בלי להכביר יותר מדי במילים. אז זכרו, צוות וואלה!NEWS לשירותכם תמיד (אבל רק לדקה, כן?).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully