המרכיב התזונתי שחותך ב-40 אחוזים את הסיכון לסרטן הכבד
סיבים תזונתיים יעשו לגוף שלכם הרבה דברים טובים, אבל המקור שממנו הם מגיעים עשוי לעשות הבדל גדול, כך מסתבר. זה הרכיב התזונתי שאתם חייבים להגדיל את חלקו בתפריט שלכם אם אתם רוצים להימנע ממחלות ותמותה
סיבים תזונתיים יעשו לגוף שלכם הרבה דברים טובים, אבל המקור שממנו הם מגיעים עשוי לעשות הבדל גדול, כך מסתבר. זה הרכיב התזונתי שאתם חייבים להגדיל את חלקו בתפריט שלכם אם אתם רוצים להימנע ממחלות ותמותה
היא רכה, חמאתית ומעולה לבריאות שלכם. תגידו שלום לבטטה. אם חשקה נפשכם בשלל מינרלים וויטמינים שיטיבו עם העיניים, העור והשרירים שלכם כדאי שתסורו לירקן ותשימו ידכם על הירק הכי כתום שיש
הנחיות התזונה בכל העולם כמעט כוללות המלצה על אכילה יומיומית ומתונה של אגוזים, אבל כולנו יודעים שהמאכל הזה עתיר בשומן ובקלוריות. אז האם הם טובים לנו או שהם יגרמו לנו להשמין? יצאנו לפצח את החידה
אף שכולנו אוהבים אותן מאוד, בשנים האחרונות הפחמימות זוכות ליחסי ציבור גרועים במיוחד (כן, אנחנו מסתכלים עליכם אנשי הפליאו). הבשורה המעודדת היא שלא כל הפחמימות זהות, ושיש כמה סיבות ממש טובות להמשיך ליהנות מהן
מחקר חדש מצא קשר בין דיאטות עתירות חלבונים מן החי ובין מחלת כבד שומני שעלולה להיות קטלנית. הסיכון נגרם גם אם מקפידים על צריכה של בשר רזה, כמו עוף והודו
פליאו, או דיאטת האדם הקדמון כפי שקראו לה פעם, סוחפת המון אנשים כבר הרבה מאוד שנים. אז מאיפה היא מגיעה, מה אוכלים בה והאם היא בכלל יעילה? הנה כל התשובות
מנוזלים, עייפים וחלשים? כדאי שתמלאו את המטבח במזונות ומשקאות שיחזקו אתכם כשהמעלות צונחות. אין צורך לסחוט בלי סוף תפוזים, כי המזונות הטובים באמת מסתתרים ממש מתחת לאפכם
הטרנד העולה כיום בשמי התזונה נקרא פיגן והוא משלב את עקרונות הטבעונות עם עקרונות הפליאו. מה זה משאיר לכם לאכול והאם זה בריא בכלל?
הן לא הראשונות שקופצות לראש כשחושבים על מאכל בריא ועתיר מינרלים, אבל אם תתנו להן צ'אנס הן ישביעו אתכם, יספקו לכם מנה הגונה של ויטמינים ומינרלים חיוניים ואפילו יעזרו להילחם בהזדקנות
למה דווקא ביפן יש שיעור נמוך להפליא של אנשים שסובלים מהשמנה? ואיך יכול להיות שאחד המטבחים המושחתים בעולם מהווה דווקא דוגמה לאיזון ובריאות? אלו הסודות מתרבויות ברחבי העולם שיעזרו לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה
הם מכניסים טעם וצבע למזון שלנו אבל אנחנו שוכחים לפעמים שיש בהם גם מספר יתרונות בריאותיים לא מבוטלים. איך אפשר לנצל את ההשפעה החיובית של שום, כורכום ופלפל והאם יש תבלינים שדווקא רצוי להמעיט בצריכתם? רופא הבית שלנו מסביר