זו העונה: 5 יתרונות בריאותיים של פומלה
היא לא מתמסרת בקלות אבל כשכבר מצליחים לפתוח אותה מדובר על אחת ההנאות הגדולות שיש. אז מה יש לפומלה להציע חוץ מהטעם וחיזוק שרירי הידיים?
היא לא מתמסרת בקלות אבל כשכבר מצליחים לפתוח אותה מדובר על אחת ההנאות הגדולות שיש. אז מה יש לפומלה להציע חוץ מהטעם וחיזוק שרירי הידיים?
מתוך אלפיים זנים של תפוחי אדמה שמגודלים ברחבי העולם, זן אחד בולט מעל כולם, והוא בעל צבע סגול. אז מה באמת יש בתפוחי האדמה האלה שהופך אותם לקצת בריאים יותר?
אנחנו אומנם נתקלים בהם פחות בארוחות שלנו, אבל דווקא הירקות והפירות האלה יכולים לתרום לנו המון לבריאות. הנה כמה יתרונות משמעותיים וחשובים של הקבוצה הסגולה
רוב האנשים צורכים הרבה פחות ירקות ופירות מההמלצות הבריאותיות הקיימות. בחורף, אנחנו צורכים עוד פחות, ומדובר בחסר תזונתי גדול בעל השפעות משמעותיות על הגוף שלכם. הנה כמה סימנים שמראים שאתם צריכים להוסיף יותר צבע לצלחת שלכם
זמן החליטות הגיע, ובין המנטה למליסה יש עוד כמה צמחים שכדאי להכיר, אחד מהם הוא הרוזמרין. אז מה חליטה של הצמח יכולה לעשות עבורכם ולמי בכלל כדאי להמנע משתיה שלה?
קליפות, עצמות, גזעים ועלים - אלו דברים שאנחנו זורקים באופן כמעט אוטומטי ובלי לחשוב יותר מדי - אבל בעצם מוותרים על ערכים מזינים שיכלו לתרום המון לבריאות שלנו. אלו כל המאכלים שאתם מוותרים עליהם - ומפספסים המון בדרך
אתם יכולים להגמל מקפה לחלוטין ולעבור לתה (עדיף ירוק) ואתם יכולים רק להפחית כמויות. כך או כך, הנה כמה תרחישים סבירים שיכולים להתרחש במעבר המאוד מומלץ הזה
הצבעים והצורה שלה מושכים את העין, אבל האמת היא שמה שיש בתוכה הוא הרבה יותר טוב ובריא. אז מה טומנת בתוכה הדלעת שמככבת בעונת הסתיו?
חלקנו אוהבים אותה, אחרים ממש לא סובלים. יש שטוענים שהיא סופר פוד, והרבה חושבים שהיא מקור מצוין לחלבון. אבל מה האמת לגבי קינואה ואיך בדיוק מכינים אותה ככה שתצא טעימה?
הם ירקרקים, מתפצחים בקלות, טעימים מאוד וגם עתירי קלוריות. ולמרות זאת לפיסטוקים יש המון מה להציע לבריאות שלכם, ואנחנו לא רק מדברים על שומנים בריאים