בלי להשרות חומוס כל הלילה: איך מכינים מסבחה בפחות מחצי שעה?
זה נשמע כמו חלום דמיוני? זהו, שממש לא. הנה מתכון שילמד אתכם איך להכין חומוס ביתי, טרי ובלי חומרים משמרים. כל מה שאתם צריכים זה 20 דקות
זה נשמע כמו חלום דמיוני? זהו, שממש לא. הנה מתכון שילמד אתכם איך להכין חומוס ביתי, טרי ובלי חומרים משמרים. כל מה שאתם צריכים זה 20 דקות
קציצות כבר מזמן לא חייבות להיות עשויות מבשר. אז לקחנו עדשים מזינות וטעימות, ערבבנו אותן עם פטריות פורטבלו בשרניות וקיבלנו מתכון צמחוני מושלם שאפשר לאכול בכל ארוחה ביום. בתיאבון
אם אתם מאלה שמחפשים תמיד לחדש במטבח עם ירקות מיוחדים - כרוב ניצנים הוא פתרון מושלם. ערבבו אותו עם שלל פטריות טריות ועשבי תיבול, וקיבלתם מתכון עונתי משגע וצבעוני
במתכון הבא אנחנו משלבים בין התרד, הבריא והטעים ובין חומוס ואפונה ששייכים למשפחת הקטניות, שידועה כתורמת לשובע ומלאה במרכיבים חיוניים עם טעם נפלא
אנחנו נהנים לאכול תבשילים, מרקים וסלטים ורבים מאיתנו בוחרים להשתמש בירקות קפואים, כדי לחסוך זמן. האם אנחנו מוותרים בדרך זו על הערכים התזונתיים של הירקות? התשובה תפתיע אתכם
שעועית ועוף לא חייבים לאכול בתבשיל וניתן להכין מהם גם סלט. שילוב של שני מרכיבים בריאים ועתירי חלבון שיכולים לשמש כארוחת צהריים או ערב מושלמת